KORANG DUE BILA ?

hai baby januari sini , makin dekat due makin nebes hm . nak tidur bangun tidur duduk fikir macam macam dah 😭#firstmom #firstbaby

53 Balas

17/1 takot sangt2 dok pk nak ambik cuti awal atau tak huwaaaa

2y ago

due sama😍 tp sy ada gdm...klau kena serah diri awal,awal la dri tarikh nie😅

1.1.2023 first baby juga..semoga kita semua di permudahkan bersalin nanti..

21/1/23 tp mybe bila 38w klo xbersalin kene induce... sbb gdm on met/insulin😫

2y ago

sama due kita🥰semoga dipermudahkan segala urusan awak dn bby ya .. sy maybe xmerasa 🥺doc sarankan sy ggur sbb bby ada masalah ..doc xnk bg risiko tnggi kt ibu .. sakit betul ujian Kalini melibatkan ank yg da mmbesar dalam prut ,gerak smua normal🥺

8jan23 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

Saya buat cerclage. Buka cerclage pada awal Januari. Doakan saya ya.

sye 5/1... rlex je.. bykkn tgk vdeo bby2 comey utk tnangkn hati tu

2y ago

ade geng la 😊

EDD 23/1/23.. 🙋🏻‍♀️skrg rasa mcm sarat sgt dah 🥲

sya 24hb 1 . hampa dh start packing brg utk ke hspital ke 😂

saya due 6/1 admit ward 5/1 semoga kita semua dipermudahkan🤲💕

2y ago

sama due kita, 6/1 ..tkde dpt tarikh pape lg, tpi still kena bersalin tk lebih due sbb ada gdm..skrg ni dh 4hari struggle hadap sakit perut, ari2 sbb kencing kotor..nk gerak, bgn dduk tu tuhan je yg tahu sakit..risau kot tk prasan sakit nk brsalin je.. 😅😂 #1stbaby #newmom

Due 17/01/23 tp pakar dah bg tarikh czer 6/01/2023..