KORANG DUE BILA ?

hai baby januari sini , makin dekat due makin nebes hm . nak tidur bangun tidur duduk fikir macam macam dah 😭#firstmom #firstbaby

53 Balas

Due date 18.1.23.. Brg baby da ready 70%..2nd baby anak 1st da 13tahun Jd la lupa cara nak teran... Tawakal ja la... Moga2 bersalin lancar Dan baby2 2023 semua sihat2 amin...

14/1/23 🙋 anak 3rd .. 97% dah siap .. semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin tak lama lagi .. in shaa Allah .. Aamiin . 🤲

14/1/23 here.. xprepared ape2 lg maklum anak kedua, jd cm rilex2 je lg.. jgn pening2, jgn serabut, jalani cm biasa n enjoy the moment..

saya due 6/1/23 tapi family semua cakap saya akan bersalin hujung bulan ni hahaha makin nervous jadinya. ni dah nak masuk 37w, harap2 dipermudahkan urusan bersalin nnt.

2y ago

sama laa..beg kita pn belum hbis kemas lg , nasib baik beg baby pnya dh settle

Smalah sis mkin dekat due makin berdebar rasany, blm ad persiapan apa2 lgi psal brg baby tggu sales hujung tahun bru beli keperluan baby😁. Due 26/01/2023

Sy due 4/1/23 ni…anak keempat..hope dipermudahkan segalanya..tp skrg kalo tidur susah betul nk pusing..smpai mengah nk bgi siap pusing posisi tu..🥺

bby January 20 Sini excited tapi dalam masa yang sama susah hati sbb belum ada beli barang baby belum ada rezeki doakan saya ya ibu ibu❤️

Due 14/1/23, barang baby pun baru 20% siap hahaha. Beg hospital saya pun 5% je 🤣 Takpe kita chill je, layan the moments hahaha

Due 11/1/2023. Tp kena bersalin awal 37weeks nnt. doakan sy ya. Nervous, next week jumpa pakar o&g utk amik tarikh warded.

2y ago

Dh dpt tarikh juga🤗

Saya due 17/1/23 ni. Nebes betul rasa sampai bawak masuk mimpi. Dalam mimpi saya tengah siap siap bawak beg naik wad 🤣🤣🤣