Baru pregnant

Hai Assalamualaikum.. tumpang tanya.. berapa minggu baru boleh buat buku yea ?#firstbaby

5 Balas

Waalaikumsalam. Buku pink kk ye? Minggu ke 7 / 8 dah boleh. Kenal pasti KK yang cover kawasan rumah puan & buat online appointment di qmed.asia . Kat app TAP ni puan boleh search keyword "buku pink" - ramai yang share pengalaman sebab persoalan bila boleh bukak buku pink ni terlalu common.

sekarang musim covid ni ..kena appointment dulu . call kk kawasan rumah ,cakap nak bukak buku ..then nanti misi bg tarikh ..dan misi akan bgtaw apa yg peelu dibawa ..seawal 7 minggu dab boleh

Try call kk yang berdekatan, kadang-kadang depa ok ja bila-bila (ikut klinik). Saya pregnant 7 minggu dah buka buku. Tak sabar nak tunggu appointment seterusnya 🤗

9-12w sis. try call kk tanya blh walk in appoinment atau blh booking online. nanti nurse suruh bawak skali fotostat ic kita & suami, fotostat sijil nikah

9-12 mgu, blh kol klinik kesihatan yg bdekatan utk app