Alahan mengandung

Hai assalamualaikum skrg saya 8weeks mengalami alahan yang teruk sampai tak boleh bangun. Tak larat dan hanya terbaring je sebab sakit kepala pening kepala senak perut loya dan mual yang keterlaluan. Ubat dari klinik (swasta dan juga kerajaan) tak ada yang serasi. Berat dah turun se KG dan dah drip air sebab dehydrated. Makin kerap muntah awal pagi 3am 4am macamtu. Tak laratnya rasa😭😭 menggigil pun ada macam tak sedap badan. Selera makan semua jgn ckp mmg drop habis. #pleasehelp bantu saya ya. Thank you

Alahan mengandungGIF
38 Balas

Sabar sis, kalau xbole mnum air kosong mnum je air berperisa, sy awal dlu mcm tu, nurse xbg mnum air kosong, skng dh nk masuk 8bulan pon berat still xnaik lg😅

2y ago

Sy awal2 lgsg xmnum air kosong, semua air manis, tembikai sunquick oren grape, nurse ckp air kosong ni lg buat kita loya

Wife kwn hsbd pun dari first hingga la sekarang dah 6 bln, mcm keadaan sis la.. Baring jela, sbb xleh buat apa.. Semoga dipermudahkan

2y ago

Mcm tulah ragam orang mengandung, 😅 Pernah gak baby first dulu masuk 3 bulan tetiba pandangan pusing, buka mata, bangun berdiri je mesti pusing.. Sampai muntah x sempat ke tempat sepatutnya 😂 kenangan sungguh, anak kedua pula masuk 7 ke 8 bulan baru alahan xleh terhidu bau tenak nasi or bau nasi putih so memang x boleh mkn nasi putih, nasib baik nasi kfc boleh mkn.. Allahu'akhbar 😅 Nasib baik kejap je dlm sebulan dua.. 🤭 Yg sekarang anak ketiga, belum ada alahan.. Dah nak masuk 4 bln.. Jangan kemudian baru alahan, x sanggup 😂 Harap² xde..

sy 15w masih alahan teruk lg🥲tp tk prnah drip air lg sbb ckap ok jer kat doktor skarang ni berat dh low bnyak😌

sya nasib dua bln je lps tu dah okay mkn pun dah kuat smpai la skrng

2y ago

Amiiiin terima kasihh! 😭😭

semoga dipermudahkan segala urusan Dan cepat sembuh

2y ago

Amin ya rabbal alamin terima kasih sisss🥰

sama sy pon mcm tu..19w baru ada ok

cuba minum air lemon..atau air limau..

2y ago

Dahh tapi senak perut tak hilang 😩😭

alahan teruk