Check Upt

Hai assalamualaikum semua,nak tanya selalunya korang check upt selepas berapa hari lewat period?

16 Balas

smua check sblom date peruod xtau knp rse nk cek n mesti positive 😅 ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU

kalau macam sy 1st baby sy check dlm 2@3hari delay period. check pakai strip dulu. kemudian confirmkan dgn digital CB. 2nd baby check 5hari before delay period. pakai strip. double confirm balik sehari lepas delay period. dn check lagi sekali pakai digital CB

1y ago

most wc awak🌻. semoga urusan awak dipermudahkan❤️

Tiga kali saya pregnant tiga2 saya check 2-3 hari sebelum due period 😃 tak menyabor. Tapi dapat line samarrr sangat. So repeat lagi 2 hari nak tengok line makin terang ke tak 😁

2 hari sblom period sy dh chek upt naik double line trg ,, mcm x percaya , 7minggu lepas period g chek dekat swasta patutla line trg rupaNya twin

kalau saya..sy chek wktu dpo7😂...lpstu chek seminggu sebelum delay..lpstu chek guna clear blue digital wktu lewat sehari period

period sye jnis regular, tp sye akan check smggu lewat period.. sbb nk btol2 pasti.. mls nk layan line2 samar..

Sy buat opk. So boleh tau bila nak period. Dpo12 dah buat upt. Alhamdulillah positif

Sehari seblum period dan garisan samar2 lepas 5 hari garis dah terang

saya gelojoh, sebelum lewat dah check hahahaahaah

5 hari sbelum lewat period da terang.. hehehe