Trimester ke 3

Hai Assalamualaikum semua..alhmdulillah dah masuk trimester ke 3 dah..due 12/12 ni.tapi gdm on diet.Dr cakap kena bersalin awal tak boleh lebih hari..7/12 ni dr akan buat surat utk masuk wad sekiranya belum bersalin dan terpaksa induce..risau dah..tanda2 xde lagi..rasa sakit pinggang je.kdg2 dtg rasa senggugut tu.Hmmm doakan urusan bersalin saya dipermudahkan,dipercepatkan dan selamat ya..#gdmondiet

1 Balas

Waalaikumsalam. Aamiin, semoga dipermudahkan segala urusan 🥰 Insha-Allah, banyakkan berdoa 🤲🏻