Exited guna? 🤗🤭

Hai assalamualaikum semua saya nak share UPT test saya pagi ni, warna xsama terang, confius xtaw preganant atau . tak? Lama x period. . Nak ke klinik? Ada tak yg momy2 msih ke klinik dlm keadaan sop pkp ni.. Bukan apa risau juga sy nk kesana dlm kedaan mcm ni ... Hope Kalau ada nusrse yg kt dlm ni sudi jawab.. Yg thu dan ada pengalaman☺😘🤗 Time nak check dn ambil gambar pon menggiill2 tangan xthu lah knpa.. ...Huhuhu... 🤭🤭🤭 #pregnancy #bantusharing #seriusnanya #mommybuntu #anakke2 #doaknbaikbaik

Exited guna? 🤗🤭
17 Balas

try lagi seminggu, terang lah nnti. nk gi klinik utk confirmkan pon xpe. tahniah ye. jaga diri. saya baru 13w. dah 3x dah pi checkup. setakat ni sop sama je. cuma datang awal lah kalau xnk menunggu. sebab klinik limitkan bape org sekali masuk. sebab xnak crowded sangat. semoga dipermudahkan urusan

4y ago

sis start buka buku pink pd kndungan brp minggu?

termih kasih banyak2 yg dah sudi komen... smga dpermdhkn... smga ada rezki utk mom2 dkt sna tu sma2 kita dberikan rzki... dri allah s. w. t .. insyaallah ada msa yg baik sy ke kk utk fllow.. dah lama xdtg klinik ni 🤔😇🤭aminnn ya rabbal alamin

Waalaikummusalam.. Hai sis.. Tahniah.. Sy hari tu buat buku dah 9week3day.. Alhamdulillah dah nmpak kntung n janin dugup jntung pon dah ade.. Doa kn smga zuriat sy kali nie sihat HNDAK nye.. Aminn..

4y ago

amin tahniah

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan kita untuk ada zuriat sndri dan dipermudahkan kn sgla urusan ibu² yg bakal mlhirkn tak lma lgi trmsk la Sy Aamiin

tahniah. check di klinik sbaiknya.. sye Pon checkup di kk. sop mcm biasa.. ikot appointment. skrg sye dah 32w

positif.. double line.. xterang mungkin sbb kandungan msh awal.. utk kepastian pergi klinik buat cek up

Lebih baik pergi klinik, ambil langkah kepastian terus. Boleh jaga jaga masa awal kehamilan

okey.. terimah ksih to u jga diri juga ye sis.. amin amin semoga dipermudahkan segalanya

Waalaikumussalam, insyaAllah positif tu sis. Better ke kk untuk confirmation dan buka buku terus

4y ago

Depend on kk juga. Sis dah pregnant berapa weeks ye sekarang? Kalau ikut 1st day last period

Alhamdulilah wahhh tahnia hope pasne turn saya pulakk 😍😍😍😍😍