Bantu saya

Hai. Assalamualaikum semua mommies n bakal mommies. Nak tanya minggu depan sy dah 12w boleh tak sy nak balik kampung naik bas? Perjalanan selama 5 jam. Maaf ya soalan sy pelik. Okay ke untuk kandungan sy? Terima kasih semua ❤️#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

5 Balas

naik bas boleh. tpi bwk beg berat tu yg xboleh. boleh try bwk beg yg ade roda tu. selalu long distance travel ni, kalau bas xde berhenti awak boleh bgitau dgn driver nak pg toilet, supaya awk boleh renggang kn pinggang. sbb kalau ikut doktor, seeloknya every 2 hours berhenti. lps tu bwk plastik kosong ltk dlm handbag, incase nnti nak muntah.

2y ago

tulah kan. risau jugak muntah. buntu