Cara rawat bengkak susu

Hai, assalamualaikum semua. boleh x share cara kurangkan bengkak susu. #bantusharing #ingintahu #ibuberpantang #pleasehelp

2 Balas

mandi bawah shower air panas sambil2 urut, klau xada blh cuba mcm tungku dkt kwasan2 bemreast tu bg hilang ketul2.. klau ad block duct sis blh jgk rendam breast dlm epsom salt.. blh try google tngk mcm mna

Kalau susu banyak, makes sure bagi anak minum ikut masa atau pam ikut masa. Elakkan pakai bra ketat. Boleh tuam dgn air suam kat breast. puan urut2 breast bagi keluar susu sikit masa mandi.