Tolak Susu Botol

Hai assalamualaikum, saya nak tanya. Saya dah nak mula kerja, dan anak memang bf dari kecil. Sekarang dah nak masuk kerja, dan anak 2 bulan masih nak df. Taknak susu botol. Sampai menangis nangis. Dah banyak susu botol try, tapi dia taknak. Tolong saya macam mana nak selesaikan masalah ni ye. Ada pengalaman tak ibu ibu. #firstmom #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

8 Balas

alhamdulillahh saya dah try 3 hari nak bagi anak susu botol. dia nak isap botol guna botol Pigeon wideneck. alhamdulillah lega hati saya. terima kasih atas ibu ibu yang memberi cadangan 🤍

1y ago

Alhamdulillah...ank sy no.1-3 (boys) pun guna pigeon..no.4 (girl),reject jgk..sehingga skrg (2y7m) still DF..kt rmh pengasuh x minum susu..sabar tu tunggu sy balik keje..