Czer ke 4 sila share pengalaman anda???

Hai assalamualaikum sape dlm gruop ni bersalin czer ke 4? Boleh share pengalaman x... Saya sekarang pregnant anak yg ke4 semua czer lepas ni saya Kene ikat terus...due saya bln 3/2021 tp jangka bersalin awal sama macam anak ke 3 dulu docter akan bg tarikh bersalin nnti...so kalau ade blh share pengalaman anda disini 😍 tq...

1 Balas

Sama sy sis. Sy pun bakal di czer kali ke 4 dan due pun bulan 3 taun depan. Takot hanya allah yg tahuu huhu