scan sonogrper di hospital kerajaan

hai assalamualaikum/ salam sejahtera.. sy nak tanya.. sebelum prgnant sy ada ovary cyst dan dah remove .. sekrang sy masih ada follow up di hospital kerajaan berkaitan dengan pemantauan cyst yg lepas.. follow up yg akan dtg ni sy dah prgnant 6 bulan.. persoalan sy.. adakah sonogrper tu hanya akan scan bahagian ovary sy sahaja atau diorang akan scan keadaan baby di dalam rahim juga ye? #firstmom #ingintahu terima kasih mana yang sudi respons semoga kalian dipermudahkan segala urusan 💐🤲🏻

1 Balas

boleh je minta scan sekali kalau kata dia scan ovary saja☺️ lgpun baby kan mmg area tu hehe