Susu badan

Hai assalamualaikum.. nak tanya.. ada tak ibu² mengalami susu badan jadi beku time preggy 35week? Nanti time bersalin, susu akan keluar seperti biasa x? Sebab sy baru 1st time jadi macam ni walaupun nak masuk anak ke5. Anak pertama smpai ke4, susu badan ok. #ingintahu

1 Balas

Erm? susu beku masa hamil? Beku kat mana? 🤔 Awak hamil dan menyusu anak lain ke?

2y ago

kalau sy picit, dy xkeluar susu sgt.. dy mcm keluar jerawat tu. risau jugak.. bila tya nurse, nurse cakap nanti bila bersalin, susu akan keluar mcm biasa