Spotting yang lama

Hai assalamualaikum ibu2... Usia kandungan saya baru masuk 4weeks 3days... Tapi spotting saya berlarutan sehingga ke 5 hari... Tapi xkeluar banyak.. Sikit2 je.. Spotting warna coklat gelap.. Xberbau... Perut x cram... Saya cari info di google yg mengatakan spotting normal ke 2 hari... Soalan saya pernah tak ibu2 ada pengalaman mcm ni? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Pendarahan semasa hamil mmg tak normal. Mungkin tanda awal keguguran sis.