Gelang- gelang kepala

Hai Assalamualaikum ibu2 Nak tanya baby sy baru sebulan lebih.. sy perasan bila dia mengantuk nak tido dia akan geleng2 kepala kiri kanan kiri kanan banyk kali sampai sy naik risau pegang kepala dia suruh stop.. normal ke ?

4 Balas

rsnye bby tahan mata xnk tdo tu... tu dia wat gitu..br umo sebln lebih dh cerdik orgnye..pndai nk tahan mata xnk tdo😂

Anak saya pun kalau nak tidur akan geleng2 kepala kiri kanan, ahaha.. Normal sis, tu tanda dia nak tidur

Saya lagi suka kalau baby saya buat mcm tu sebab itu que dia dah nak tidur 😅

comelnyaa buat gitu