Kepala berat sebelah

Nak tanye anak sy baru 3 bulan tapi kepala mcm berat sebelah bila pegang baby secara berdiri..baby pusing je kiri kanan kepala nye tp bila pegang tu mcm lembik sebelah kiri..normal ke?#pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Leher anak awak dah kuat belum? Kalau belum kena support leher tu.

8mo ago

I see. Maksudnya leher anak awak belum kuat sepenuhnya. Kena support leher baby. Tiada kaitan dengan posisi tidur😊 Nanti checkup baby awak inform doktor tau.