Bantuan 🙏🏼🙏🏼

Hai assalamualaikum ada sspe boleh hulur sedikit duit atau pampers untuk anak saya 9 bulan. Pampers size M. saya area ipoh perak. kekurangan sedikit pendapatan atas sebab saya tak bekerja & seorang ibu tunggal yang menetap bersendirian. saya tuntut nafkah iddah & nafkah anak tapi ditetapkan tarikh pada hujung bulan ni. kesesakan sikit di awal bulan. kalau ada yang sudi bantu, saya ganti semula hujung bulan ni 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 11 Medan Bercham Selatan 3 Taman Shukor 31400 Ipoh Perak 7641750109 AZLIN IZZATI BINTI AZZIM NOR @ MOHD ZAID CIMB

6 Balas

puan kena nyatakan berat bby atau saiz pmpers trus.. dan noted alamat detail. mna thu rzki org bagi trus ke alamat puan

1y ago

terima kasih saya dah update semula. harap ada yang sudi bantu buat sementara tunggu hingga hujung bulan ni