Bantuan 🙏🏼🙏🏼

Hai assalamualaikum ada sspe boleh hulur sedikit duit atau pampers untuk anak saya 9 bulan. Pampers size M. saya area ipoh perak. kekurangan sedikit pendapatan atas sebab saya tak bekerja & seorang ibu tunggal yang menetap bersendirian. saya tuntut nafkah iddah & nafkah anak tapi ditetapkan tarikh pada hujung bulan ni. kesesakan sikit di awal bulan. kalau ada yang sudi bantu, saya ganti semula hujung bulan ni 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 11 Medan Bercham Selatan 3 Taman Shukor 31400 Ipoh Perak 7641750109 AZLIN IZZATI BINTI AZZIM NOR @ MOHD ZAID CIMB

6 Balas

Puan tulis la lokasi di mana. Mgkin kalau ada yg sudi utk membantu. Mereka blh dtg ke tempat puan utk hulurkan sumbangan yg puan perlu. Apa2 sy doakan semoga urusan puan dipermudhkn. Sekadar pandangan sy juga, kalau puan ada baju2 atau apa2 barang yg tk guna, Puan blh jual di dlm shopee live/tiktok live dari rmh. InshaAllah mendatangkan hasil. Cuma jgn putus usaha ye puan. Utk permulaan live, mmg kurang sambutan. Semakin kerap puan buat live, semakin byk sambutan nanti.

1y ago

betul. saya dah mencuba jual semula pakaian pakaian saya dan anak tapi tak dapat sangat sambutan. inshallah ada rezeki saya lepasni. 🙏🏼

puan kena nyatakan berat bby atau saiz pmpers trus.. dan noted alamat detail. mna thu rzki org bagi trus ke alamat puan

1y ago

terima kasih saya dah update semula. harap ada yang sudi bantu buat sementara tunggu hingga hujung bulan ni

Alamakk maaf sis. Sy ada pempers x guna. Masih baru bundle besar. Tapi saiz newborn la. Maaf x dpt bantu

1y ago

tak pe sis, ada rezeki buat org lain la tu. terima kasih 😊

Semoga allah hadirkan org yg sudi bantu puan ye

1y ago

aamiin inshallahh terima kasih ye 😊

Boleh tahu lokasi, ipoh di kawasan mana lebih tepat?

1y ago

boleh puan. saya dah update semula di caption. terima kasih sudi bertanya ☺️🙏🏼

maaf . sy hanya mampu mendoakan shj .

1y ago

terima kasih puan 😊