gusi bengkak

Hai . Assalam . Sejak 2 hri sbelom ni gusi jd bengkak pstu gigi plk tetiba jd jarang xthu knapa . Normal ke? . Ada yg penah lalui x mcm ni msa preggy. #35week

1 Balas

Owg ckp baby kurang kalsium jadi dia tarik kalsium kita,sis selalu la minum susu untuk atasi mslah ni, nnti lps bersalin lg la skt gg,mcm sy dl ank no 2 tgh skt nk bersalin boleh ckp kt nurse skt gg lg...lps pantang hilang gigi geraham 1 sbb xleh thn mmg p cabut jwbnya...

5y ago

Klw trlampau stress bleh jd ke bby xckup kalsium