Baby songsang

Hai apa petua untuk baby songsang 33week ?

2 Balas

sy 32w songsang. 33w kepala da pusing bwh. . xtau la rezki sy atau apa. tp smngu tu sy bt jalan hri hri ..shri tu dlm 1km haha jalan dgn hsbnd,bt senaman untuk pusing bby songsang mcm sujud dlm 5-10min..smngu tu hri hri bt.. pstu tiap mlm hsbnd urut perut smbil ckp dgn bby ..suruh pusing ksian ibu..tu jela ..pegi scan 33w 3d..pusing sudah.

maaf puan..sy kurang pasti ttg ini...mcm sy dlu..doc pakar buat ecv..pusing bby pd kedudukan spttnye..sblum bersalin...cuba puan bncng dgn doc yg merawat puan..bagaimana rawatan yg akn diberikan pd puan sblm bersalin .mg dpmudahkan segala urusan puan...