Lactogen

Hai, anak saya dh 3 bulan minum susu formula lactogen. Mahu tnya adakah normal najis dia warna hijau dan cair.. Tpi membuang sekali jk sehari

2 Balas

Hi, bby saya pn dr lahir sampai 3 bulan je mnum lactogen. Poo pn mmg warna hijau gelap.Last bulan tu dh berak cair .Terus tukar dutch baby sampai sekarang nak masuk 11 bulan, ok dah. Awak blh tanya nurse/jumpa doktor kalau x pasti.

3y ago

Bukan semua baby sama, better awak pi klinik cek. Kalau dsebabkan susu, xpe boleh tukar. Y risau kalau bukan sebab susu.,

bby saya pn mcm toew.. cair bru wrna hijau