Covid di awal trimester

Hai ade yang pernah kena covid masa pregnant awal trimester? Boleh makan ubat mcm biasa atau kne consult doktor juga yer. Currently home quarantine #ingintahu #firstmom

2 Balas

Saya. Banyakkan minum air masak, rehat, dan cuma ambik panadol yang doctor prescribe je. Alhamdulillah okay. Saya demam 2 hari je. Jgn ambik sembarangan ubat ya, risau kandungan.

bru abis quarantine 31/3, consult doc sis as we are pregnant now tk blh amik ubat sebrgan.