Due date feb 2024

hai ada yang dekat sini due date tahun baru cina ? kalau ada kita sama 🥺 #ingintahu

37 Balas

Saya 23/2 😭. Mari lah kita sama-2 bnykkan berdoa moga Allah permudahkan urusan kita bersalin. Saya makin hari makin resah memikirkan due yg semakin dekat. Rasa mcm baru je check upt bulan 6 tahun lepas, tup-2 dah nak hampir bersalin dah skrg ni. Allah. Maklum lah first mom so mcm-2 perasaan ada. Hanya pada Allah saya berserah diri & tawakal. Dalam pelbagai rasa tu, of course ada perasaan tak sabar nak tngok anak sendiri. 2 3 hari lagi saya dah 35w, skrg pun kalau jalan ulang alik walaupun dalam rumah je mengah sangat. Rasa penat mcm tawaf satu rumah. Dengan kerap kencing, nak tidur pun rasa tak selesa (serba tak kena, kanan salah kiri pun salah). Skrg ni saya rasa mcm sakit bila mengiring ke kanan. Tak sure kenapa, sebelum ni ok je. Huhu. Dah lah saya lebih selesa mengiring ke kanan berbanding mengiring ke kiri. Hm.

5mo ago

amin mudah mudahan kita selamat bersalin ya 🥺 kan bru je rasa pgng upt test smlm masa bulan 6 jugak 🥹

Sy due 18/2. Baby feb jugak. Tapi harap2 kuar la awl seminggu ke. Alhamdulillah takde mengah pon bila jalan. Cuma baby kerap mengeras. Tapi bila usap2 cakap adik duk elok2. Terus ok. Btw, masih berkerja. Xtahu bila nk amek cuti ni. Hehe. Semoga semua urusan bakal-bakal ibu dipermudahkan semua.

4mo ago

Sama due date kita ,, tapi sekarang perut pandai mengeras ,, lepas tu rasa mcm di tekan jak di bawah ,, berjalan berdiri sakit ,, tapi harap baby lahir bulan feb.

sy 19/2....Gdm Diet control...Alhamdulillah smua ok,xkena bsalin awl tp 19/2 wjib dah kne bsalin doc kata...mengah²,xlena tdo pusing kiri kanan pn x selesa ..ada msa semput ssh nk bernafas...ikutkn ank ke 5 tp dah 2x ggur sblm ngdung yg kali ni...smoga selamat semuanya

sy 3/2 😩 walau anak no4 still seram sejuk jgk😂 haihh. sbb tiga2 anak lain2 cara bersalin nya. yg ni dok pkir2 gak yg mcm mana dia bg mama dia rasa. harap2 dipermudahkn aamiin🤲 now dh 37minggu3hari.

28/02/24,skrg pun dah tak larat nak jalan,cepat mengah,belakang pinggang dan bawah tu selalu dah rasa sakit,kadang nangis sakitnya sebab tak boleh berjalan dah berdiri pun payah😢

5mo ago

due kita sama sis..saya pun kdg mengah jg.dan kdg rasa sakit dkt bwh perut..perut kdg mengeras..risau pun ada

saya pun due 11/2 ni, setiap hari rasa nervous sebab anak 1st. Semoga dipermudahkan segala urusan kita semua sampai selamat bersalin nanti 😁🤲🏻

4mo ago

Sama due kita. Tapi baby saya belum masuk laluan lagi 🫠🫠

sy 15/2 - sy 35w7d,skrg sakit² bahagian bwh & asyik keras bahagian perot...tk sabar nk bersalin je...anak no.2...🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

insyaallah..sy pertengahan feb2024.. anak kedua.. semoga segala kesakitan dialami dari ogos hingga kini akan hilang bila adik Hana keluar nanti.. aaamiiin

sy due 15/2 tapi kaki dah mula sembab nak jalan pom siksa🥹🥹semoga dipermudahkan segala urusan kita semua Aamiin..🤲🏻🤲🏻

Saya 27/2 😄😄 Harap2 jangan keluar 29/2 laa baby sye ni. Memang kesian dkt dia 4tahun sekali sambut birthday nnti hihihihi😂😂