Due date feb 2024

hai ada yang dekat sini due date tahun baru cina ? kalau ada kita sama 🥺 #ingintahu

37 Balas

🙋 1/2 semoga kita semua dipermudahkan segala urusan baik untuk bersalin Dan berpantang nanti. Amin yra..

Pttnya masa CNY. Tp Allah uji ada PP type 2. 28/1 nt dh kena czer.. huuuuuhu

sy due 13/2 .. rasanya bersalin tak sampai due ni .. sbb ini anak kedua

Hi, saya due date 10.2 Semoga kita semua dilancarkan persalinan🥰

Sya due 12/2..dr ckp uri blm matang sngt..baby pn blm msk laluan..

Klu ikutkan tarikh 25/2 tp sbb GDM on ubat jd kena serah diri 10/2

Ikotkn 5 feb,tp sbb kncg mnis khms ni dh kene serah diri

ikutkan due 24/2..tp kena serah diri masa CNy.hihi

6mo ago

Sama due date 24/2 😊

sama la kita due date raya cina 🙈

Saya due date time raya cina 😄

6mo ago

fuyoohhh confirm dragon baby