Suntikan depo

Hai, ada tk ibu2 yg ambil depo ? Bole kongsi pengalaman korang 😊 & ada potensi utk prgnt tak klu kita just bgntung dgn depo je @ mau double protec exp: pakai condom ke ? Sy ambil depo tp tiap hari kluar darah sikit2 ..

1 Balas

saya ambik depo 6 tahun..sekarang dh stop lepas stop tu sekarang saya ngadung ank no 2..sepanjng ambil depo saya x datang buln tapi kadang2 ad juga keluar darah sikit2..

4y ago

sorry tnya sbb sya tkut terpgnt sbb ni 2x czer dh , klu bersama xperlu pkai prlindungan lain ka exp : mcm buang luar or kondom or jgn bersama wktu subur