Perancang Depo > Period Lebih 15 Hari

Hai, ada tak yang 1st time lepas bersalin ambik perancang depo lepas tu darah tak berhenti? Kalau nak cakap nifas dah lebih 60 hari. Jumpa dr dia ckp normal dan dia minta teruskan cucuk kali kedua sebab hormon dengan ubat baru nak serasi. Tapi darah yang kita consider as period yang berpanjangan ni macam menganggu ja. Ada tak pengalaman? Korang teruskan ka?

1 Balas

Sya ambil depo period mmng berpanjangan lbih 15 hari..tpi 2 bulan skali bru dtg priod..cma stress je laa sbb kluar skit2 je..sya masih truskan ambil depo..next week bru ccuk kali ketiga..

2mo ago

ouh yekaa, itulah sy bru nk ambik kali kedua depo. dy akn stop jugk kan darah tu ?