anak 1tahun above

hai, ada tak sesiapa yg anak lambat berjalan? dan lambat respond bila disuruh ambil or buat sesuatu? apa korang buat?jumpa pakar atau hantar anak ke school?#advicepls #momlife #mommybuntu #1stimemom

1 Balas

Anak ke 2 sy berjalan nak dekat 2 tahun bercakap lancar nak masuk 4tahun hantar sekolah.. umur 5tahun masuk pra sekolah cikgu suruh check hospital.. bile check doktor kata normal.. cuma tu sifat dia .. jadi doktor nasihat kena bg galakan banyak , bg reward supaya dia suka dan nak buat lagi.. skrg dah 9 thun .. Alhamdulillah pelajaran pon cemerlang 🤲🏻