PERANCANG KELUARGA

Hi mommy semua , mommy semua merancang guna kaedah apa ya ? Before ni pernah try cucuk depo tapi berat naik mendadak asyik nak makan je . Any suggestion yang bagus ?#bantusharing #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #seriusnanya

3 Balas

sya dulu amik depo dlm 3y lebih mcm tu pastu tukar pil regulon.cara mkn habiskan pil smpai habis pastu tunggu beberapa hari dtg priode dah habis priode smbg lg mkn pil tu smpai habis lg ahh mcm tu hehe,selama tggu beberapa hari nk dtg priode tu jgn plak kau bersama ngan suami kang jd plak hihi puasa lah.biasa sya dah abis pil dlm 2k3 hari dtg priode.priode sya amik masa 5hari je pastu abis dah

try iucd mcm saya czer dan badan berisi doktor sarankan iucd tiada hormon

sye mkn pil.