Ketulan Di Aerola

Hai, ada tak mommy pernah alami perkara ni Ketulan pada aerola breast dh 3 hari Semua cara dh try Kot2 mommies ada tips

3 Balas

Tuam dgn tuala suam2 kuku tp sy letak jer air panas & kain..tuam2 dkt breast & urut slow2, InsyaAllah hilang tp kena pam kasi breast kosong🙋🏻‍♀️

Cara apa yg sis dh try?kalau sy jadi mcm tu sy tuam keliling breast dgn air suam,masukkan air suam2 pns dlm botol.mmg okay lepas tu.Sis try la.

Breastfeeding ke momy? Mungkin block ducts?