Diaper jenama Dryp*rs

Hai, ada tak ibu2 pakaikan anaknya Dryp*rs? Nak tanya la, memang diaper jenama ni kuat sangat ke bau chemical dia? Macam sesetengah diaper kan bau elok je kan, tapi Dryp*rs lately macam ada satu bau chemical kuat sangat. Tak boleh nak describe bau tu tapi bau dia agak mencurigakan, tambahan anak saya punya kemaluan tu mesti jadi merah sedangkan sebelum ni pakai Dryp*rs elok je. Bau chemical tu macam melekat dekat kemaluan dia, naik runsing saya.

2 Balas

Elok tukar diapers lain klau gitu. Dlu masa newborn pakai ok tp lepas pntang tukar sbb saiz kecik terus tukar brand lain

Try tukar brand lain sis, Anak sy pun tak serasi pakai drypers, terus naik merah2 kat lipatan. Tukar huggies baru okay.