Gugur Natural

Hai. Ada tak cara2 yang cepat untuk gugurkan kandungan secara natural? Ikutkan nak dkt 1 week lebih dari last scan, mmg doc tak detect heartbeat dah.

3 Balas

pregnant no 3 sy gugur..xde bleeding pun..dpt tahu masa appointment scan 10w.. masa scan 7w+ dh ada heartbeat..masa scan 10w tu dpt tahu baby x membesar ..stop pada size 7w jgk . sy complete gugur pada 11w4d..lama jgk la nk tunggu dia turun tu . mcm2 buat . urut..makan nenas..makan tapai..tungku kat perut. xmau jgk turun..last2 sy redha je .tunggu je dia turun sendiri..

8mo ago

Awk, maaf tanya. Kalau nak dekat gugur tu dia keluar macam period ke?

brp week skrg? dan ada spotting?

8mo ago

3w ya? Lamanyaaa. Tak sabar nak pantang nak try lagi. Kesian anak dah 4y tapi adik baru ibu dia nak bagi. Dah takde rezeki kalini

sis brapa week?