Saya buntu sangat dah

Hai ada sapa2 tak ada cara nak berhenti menyusu anak saya dah 2 tahun 1 bulan dah and saya nk bersalin 16/6 NH saya dah try letak asam jawa dekat puting tak jadi and anak saya menagis memang teruk masa saya letak asam jawa tu. Ada tak petua lain saya dah buntu sangt da..

9 Balas

ade orng ltk myk cap kapak

11mo ago

jgn merepeklah.. tau x bhan apa ada dlm myk cap kapak tu? ada kes kematian kanak2 melibatkan myk cap kapak. apa yg kita cadang kita kena bertanggungjawab, klau x nnti jenuh nak menunggu dkt akhirat.