stretch mark

habis melahirkan ada daki di badan dan stretchmark, bunda ada yang tau cara membersihkan nya pakai apa?

10 Balas

Boleh guna bio oil ye..tapi nak scrub badan dulu baru guna bio oil jadi bio oil senang menyerap dalam kulit

pakai aloevera. tetapi stretch mark selalunya x akan hilang. hanya akan pudar sedikit 😊

Even sebelum melahirkan, masa perut tengah membesar, rajinkan sapu bio oil dan bersihkan perut

Kalau daki tu dia hilang sendiri, kalau strecthmark tu memang susah nak hilang🙈

hilang sendiri Bun.. rajin pake bio oil utk Stretch Mark nya

Baby oil jonhson je saya guna... Kemudian bersihkan...

Pke cream strechmark pling bun..

Olesin BIO OIL bun

Jenama palmers

Bio oil