Baby 1 bulan lebih..kerap lapar

haaiii mommy²....saya nak tanya ...mummy² semua bagi susu formula semua ikut jam Ker...anak saya 1 bulan lebih saya bagi 3onz tuk 3jam....tapi tak sampai 2 jam baby dah minta susu lagi...ibu² semua cam mana yer yg bagi susu formula....tolong bagi pendapat dekat saya

1 Balas

Byk tu 3oz 3 jam. Bby sebulan 2oz tiap 2 jam. Fasa sebulan bby masih minum kerap. Klu kurang dari tu masih lapar, bancuh separuh dari sukatan biasa pn boleh.