8 weeks kandungan

Guys. Kandungan saya dah masuk 8 weeks tapi sampai sekarang saya buntu sama ada nak simpan kandungan ini atau macam mana. Sebab saya tak kawin lagi. Masalah dia saya tak dapat support dari sapa sapa sekarang. Bantu saya guys 😔

33 Balas

Besarkan dia sebaiknya sis. InshaAllah masa hadapan ada hikmah yg besar berkat sabar dan taubat. Sis boleh hubungi rumah pengasih bila perlukan jagaan sis n bayi lahir kelak, atau2 apa2 urusan sekarang. Hubungi mereka

Rezeki dikurniakan anak...ada shj badan kebajikan atau ngo yg blh membantu, kena rajin google..boleh juga refer kt artikel ni, semoga membantu.. https://my.theasianparent.com/hamil-anak-luar-nikah

Anak tu x berdosa. Tidak mampu x mengapa, serah pada Baby Hatch atau JKM terdekat. Ramai pasangan yg simpan impian nk ada anak sendiri, tp belum diberi peluang. Sabar ya, semoga Tuhan permudahkan utk awak.

jaga ja kandungan tu, anak tu pembawa rezeki insyaAllah dipermudahkan. kalau risau pasal barangan baby beli yg penting sahaja, mcm baju baby , beli bundle pun takpa janji basuh betul betul

jangan gugurkan..berdosa..rmaai yg nak kan baby tu nanti kalu cik tak nak..kwan sy ramai tiada anak.lagi..n tgh tggu waiting list tuk daptkan anak dah lama dah..still.tk dapat2 lagi

Ramai yang dah kahwin nak sgt dapat anak sis. Sbb sy pon tunggu 5 tahun baru skrg dapat merasa. Bagi pada pasangan yang nak sangat anak sis jgn buang. Kesian baby..

jgn di buang. kalau awak tak mampu awak bagi pada org yang nak. cuba awk masuk group kat fb anak angkat. dekat situ sy tengok ramai yang tgh mencari ank angkat.

Its okay. We're same😊 we still boleh kerja. Jgn give up. Being a single mom its okay sis. Yg ptg ada usaha mau jaga baby

Xnk bg saya je 😌 jgn buang .. kesian dia saya nak anak allah belum izin kan lg .awak mudah nak buang . 😭

Jaga kandungan tu awak , anak bawak rezeki tau . Saya pun dlu mcm awak jgk tp lagi teruk kisah saya nak pertahankan baby ni 😂