sakit dtg2

Guys 1hari ni 3x berak , sakit dtg2 dlm 10saat dtg lagi lepas 20minit. Tanda2 bersalin ka sda tu?..sapa ada pgalaman. Skrg 38weeks tanda pecah ketuban or darah blm ada lagi?. .

2 Balas

Sakit setiap 20 minit ke..biasa lambat lagi tu..saya sakit setiap 5 min baru pegi hospital..hehe..tp kena prepare la..sy pn xde tanda bersalin..air ketuban x pecah..lendir pn tak..pegi je hospital check dh 1 cn

5y ago

Aah..belum lagi..nanti dah rasa kerap baru pegi eh..prepare brg siap2.. good luck mummy.. 🤗