Gusi berdarah

Gusi saya selalu berdarah tiap kali bangun pagi. Normal ke ? Btw saya disahkan missed miscarriage mggu lepas tapi belum buat dnc lagi. Tapi symptoms2 pregnant semua still ada 🥹 Boleh tolong bagi pencerahan tak

4 Balas

Kalau lepas miscarrige hormon prgnant masih ada lagi, dia akan slowly hilang sbb kalau lps miscrge pun kalau bt upt maaih double line. Maaf sis, sis x bt dnc lagi sbb x smpai trikh lagi ke macm mana.

2y ago

Sepatutnya dah buat 3 hari lepas. Tapi saya postpone dulu sbb nk scan tgk lagi 2mggu. Kot2 baby masih bernyawa 🥹

sy pun bgtu dari kecik sampai jd mak org.. awak kena mkn bnda yg ada kalsium dan vit c

normal