Dah positif kan macam ni?

Guna apps premom bacaan masih negatif.

Dah positif kan macam ni?
3 Balas

Hampir positif tu sis, dah boleh buat opk 2x sehari ye sis, tghari & malam. Maybe hari ni atau esok dah positif tu. Boleh bersama sampai opk negatif & sehingga 2 hari selepas opk positif. Moga2 ada rezeki sis dikurniakan zuriat 🤲🏻

4w ago

InsyaAllah. Aminn. Terima kasih sis doakan saya🤗 saya ttc anak first. Sebelum ni 2 kali keguguran 10 weeks dan 11 weeks.

mungkin pencahayaan punca apps tak boleh detect. sy pon confius -ve ke +ve. sbb line C lg terang dr T

hampir positif awk..repeat lg hari2 ye awk msti jumpa positif