Nak share pengalaman lpas scan..perasaan bercampur baur

gugur pn tahun lepas... bln 10..lpas dari tu, smpai ke jan mmg period regular.. tapi bila feb dh x peod langsung smpai skang sbb dkt 2minggu gak.... upt mmg semua negatif.. frust pun ade.. tp nk lega kan ati, g scan sbb kalo apps, kalo ade rezeki baby dh 6 weeks.. tp bila scan, sedih gak bile tgok xde kantung, rupenye mmg masalah hormon.. doc mtk makan ubat utk turunkan peod.. ada sapa y sama cam sy ke? 🥺#bantusharing #ingintahu

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini ..doa sy mg Allah bg puan rezki utk hamil skali lg pd ms akan dtg.. Allahuma aamiin .mg Allah makbulkn segala doa puan .Allahuma aamiin Ya mujib