12WEEKS5DAYS

Good Morning Momi, sy nk kongsi sesuatu perkara, semenjak 3 hari yang lepas sehingga tadi pagi perut sya kerap mengeras. Bila sy usap dan rasa pada perut sy akan rasa benjolan timbul seperti belon. Ada tak momi yang berpengalaman seperti sy? Kandungan baru 12minggu tapi ada pergerakan dan benjolan di perut.. Kongsikan pengalaman momi kepada sy. Supaya kita boleh tambah ilmu dan pengalaman. #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

Good Morning Momi, sy nk kongsi sesuatu perkara, semenjak 3 hari yang lepas sehingga tadi pagi perut sya kerap mengeras. Bila sy usap dan rasa pada perut sy akan rasa benjolan timbul seperti belon. Ada tak momi yang berpengalaman seperti sy? Kandungan baru 12minggu tapi ada pergerakan dan benjolan di perut.. Kongsikan pengalaman momi kepada sy. Supaya kita boleh tambah ilmu dan pengalaman.