Salam..sy dh 15 weeks..klu 15 weeks dh bole nmpk gender ke belum ye? #firstmom

Gender bby

7 Balas

Saya pun 15 weeks. Tadi scan sebab risau semalam aktiviti lasak sikit banyak berjalan so balik kl terus scan. Alhamdulillah baby active & alang alang tu tanya dr sekali dah nampak gender ke. So dr scan memang dah nampak baby boy. Tapi dr tak berani buat confirmation sebab baby active asyik pusing pusing sekejap silang kaki sekejap terbalik ke bawah 😅 dr suggest buat gender confirmation nanti bila dah 20 weeks.

Depends jugak. Ada yang dah nampak ada yang belum. Kawan saya 16 weeks dah nampak. Saye pulak 23 weeks baru nampak🥹

Sy scan 16w4d belum nampak gender doktor suruh repeat lagi sebulan lebih. 😊

saya 15w dah nampak yunk. sebab mmg baby dok tunjuk 😂 bergantung jugaa

Klau iktkn kalau boy 18w dah nampk,klau girl lmbt sikit 2 w bru nampak

sy scan masa 17w, dah nampak gender, baby boy

sy dh nmpk bru scan smlm🥰