Buntu

Gembira hnya utk 5 saat... xtau keputusan ape yg perlu dibuat

Buntu
34 Balas

Ni kembar siam.. kongsi pundi kencing dgn alat kelamin... salah satu bayi kecik sikit saiz dia n prob usus bengkak... Doktor ckp chance mmg low utk dua2 baby.. if masa lahir baby yg kecik tu survive utk bbrp jam je, kene buat operation.. peluang utk baby lg sorg survive pon rendah kalau terus buat operation... nk buat keputusan tu susah..

Klu cantuman mereka ditempat yg selamat, and masing2 ada anggota penting masing2 , they can survive.. Operate utk pisahkn.. Tpi klu doc cuma boleh selamatkn seorg, sis sabar lh ya.. Bersyukurlah apa yg ada 😘

Bersabar ye sis.. Sis tanya pendapat doktor pakar mana yg terbaik..blh juga tanya pendapat beberapa doktor pakar yg lain.. Sy hanya mampu doakan utk sis.. Semoga dipermudahkn sgl urusan... ❤️

5y ago

Sy dh jumpa 5 org pakar... most of them ckp better utk lepaskan dulu.. sepanjang 15 minggu sy ingat semua okay.. ultrasound setiap bulan start 7 minggu lg.. sekelip mata je semua berubah... thanks utk nasihat😊.. semoga sy diberikan petunjuk utk buat keputusan yg tepat

Kembar bercantum....hope salah satu at least blh survive sis. Feel sorry for you tp kuatkan hati dan tabah ye. Byk berdoa kepada Allah.

Sabar sis..mohon petunjuk dari Allah dan buat penilaian mengikut saranan doktor...harap sis dan suami dapat petunjuk...aaminnn....

Semoga sis sihat sejahtera. Sis kena prepare emotional & physical utk this pregnancy. Semoga dipermudahkan segala urusan.

semoga dipermudahkan urusan sis.. btlah pilihan yg t'baek yg sis n husband rase n semestinye ngan nasihat doc2..

Berbincang dgn keluarga & boleh ikut saranan doktor ye. Semoga dipermudahkan segala urusan sis.

Kembar siam ni..ikut saranan doktor je la sis, tanya pendapat dua tiga org doktor berlainan..

Maaf bertanya, knpa dgn kandungan ya? Sy tak faham org ckp pasal kembar siam tu.