Assalamualaikum..maaf brtanya..sape macam saya..kandungan baru 3bulan 2minggu..#kencingmanis

GDM ON INSULIN

2 Balas

boleh tahu berapa paras gula yg Dr soh cucuk insulin? saya pon gdm 4bulan preggy.. tp Dr suruh kawal makan je

2y ago

skrg sy insulin dh UP ubat jadi 10dos..sblm ni 8..harap sy dpt turunkan bacaan gula..makan ikot kuantiti sedikit..alhamdulillah dpt buat BSP 2minggu sekali..sblm ni seminggu sekali....penatkan..ulang alik KK..dgn anak lelaki umur 4tahun bru nk mmbesar..moga sy lebih tabah