Hi.Spe ade pgalaman gbs(keputihan)?ada tips x sbb sy rasa trlalu gatal.Da tye doc xleh msuk ubt je

Gbs keputihan

2 Balas

sy pun gbs. kerap mnum air suam..kerap kencing.. utk gatal tu,sy jarang gatal sejak kerap mnum air suam.. kencing pn lawas je.. kalau gatal sgt pegi klinik nt doktr bg ubat insert kt faraj ty yg candid tu.. tp prnh ja guna tetap jd balik..

5mo ago

sy pernah insert ubat tp dia jadi balik. ok baik tq tips, sy akn mnum air suam je lepas ni. tq ya

sy pun ada masalah gatal2 keputihan. sy da 2kali masuk ubat dari faraj. dia hilang sebulan dua macam tu. then datang balik. kena minta ubat lagi