pregnant ke x???

Gambar ni diambil pada 10/1 Doktor syak dlm 4 5 mggu...... Tapi saya sendiri x yakin sebenarnya saya dh peknen?? Saya xde simtom hamil yg serius..... Saya biasa ? je kecuali pada awal tahu tu saya agak susah nak berak.... Tapi bila saya stop minum susu.. Perot dh x mgelodak... Ok je mcm hari2 biasa..... Kdg2 cramp kat ari2 tu biasala... Alaa mcm org sakit nak period tapi x keluar tu....... Selain buat upt ade x cara lain nk bgtahu kita dh pregnant.... Aritu dh scan kosong je xnampak apa lagi.... Atau saya je ke yg terlebih risau??? ?

pregnant ke x???
1 Balas

Syaa mcm tu jgak sis tak ada alahn apa2 lngsung kdg terpkir betul ke pregnnt masa scan 5 weeks pun just nmpk kntung shja itu pun scan dari bwh nmpk sbb scan atas tk nmpk ,20/1 ni scan balik tu janin n jntung mmg selalu doa dlm hati smoga smua nya baik2 shaja