bintik merah

gais nak tanya ad tak yang alami rasa gatal2 atau naio bintik2 merah masa pregnant, saya punya bdan tgn kaki ssemua naik bintik2 merah, gatal tu jgn cite lh..mengenyam hbis rasa badan ni..

23 Balas

Sy dekat kaki je.. mlm Masa nk tido je gatal... Smpai lenguh jari mengaru... Smpai dh berparut2..

Sy mse first trimester jek cmtu.. Pkai Sabun dettol, jgn bia bdn bpeluh2.. Now da ok....

Tu salah satu alahan smsa mngndung..jgn isau lps beranak mmg ilang trus gatal2 ..

Hormon sis. Sya pun sama juga gatal² mcm kna ggit nymuk. Bbekas lagi. 😅😅

Sama laa. Masuk 6bulan mula gatal smpai skrg, sedap jaa dok menggaru 😂

Sama lar sis... Naik kat perut gatal😅😅 nurse ckp sbb hormon

Samalaa mcm saya ..macam alergik pon ada ..tak tahan nak garu ..

5y ago

kann..tulah arini nk gi klinik amik krim ke apa..abis luka bdn asyik garu2

saya pon sama sis gatal2 hbs merah2 naik

Sy kat tngan je sis... Bntik² merah...

alamak.. sama .. gatai kn.. aduhh