Free 🚚 : Ceramic chicken basket storage, fruits bekas telur kitchen simpanan

Free 🚚 : Ceramic chicken basket storage, fruits bekas telur kitchen simpanan ITEM: Chicken Ceramic Egg Basket [+] Applicable for storage for eggs, fruits, onion, potatoes etc [+] Can store around 25 eggs [+] Suitable for vintage style. MATERIAL: [+] Lid Ceramic + basket Iron PACKAGE INCLUDE: [+] 1 x Chicken Ceramic Egg Basket Top Lid [+] 1 x Chicken Iron Basket Black color Chicken Top Lid Colour: [+] Yellow [+] Pink [+] White RM95 SM https://wa.me/c/601161370420

Free 🚚 : Ceramic chicken basket storage, fruits bekas telur kitchen simpanan
1 Balas

👍👍👍