Saya dh kena start kira baby kick tp ank lebih aktif pd wktu mlm. Risau tk cukup 10x masa 9am-9pm😒

5 Balas

Saya baby aktif bergerak time malam jadi ptg dlm kul 6 Saya dah start rehat tuk rasa gerak baby walaupun baby ada gerak time pagi tapi kira jugakla janji anak aktif sampai mlm..mmg Saya bagitau nurse anak aktif mlm jadi time tu Saya buat sampai 8 mlm sbb kira baby mmg aktif sampai 9mlm..jnji pantau je gerak anak..

sama la sis..ank sy atif wktu mlm... xoer asal mlm dia lbih frpd 10kli oergerakkan kire ok

Saye start minggu dpn bru kire gerak baby. Risau jgk ni sbb bby sye pun aktif time mlm.

sm lh ngn bby sy . mlm2 aktif kemain . tp pg2 dia byk tido.

insyaAllah cukup..kire betul2