nak tanya normal ka kalau pregnant anak sulung ni perut lambat nampak?

6 Balas

ya normal, sbb tak pernah beranak kan. mmg kempis je perut mcm tak pregnant. nanti anak kedua baru nampak masa 4 bulan dah

2w ago

okok tq sis

sy pun xnampak sis dh masuk 4bulan ank first jgk. rasanya normal kot sbb rata2 sy baca ank sulung perut xnampak sgt..

2w ago

sis dh berapa weeks? sy ada tnya nurse hari tu dia kata kalau ank first 20weeks ke atas baru rasa.

normal sis. saya pun anak pertama. dah masuk 4 bulan. perut tak nmpk sngt.

saya anak 1st pun perut tak nampak lagi

sangat normal

ye