Assalamualaikum semua, sya Baru pregnant 5 week 4 Hari..saya selalu rse cepat penat normal ke mcm tu

6 Balas

Saya pun sama. Rasa tak larat nak bangun and pening2. Doktor kata normal. Tp kalau terlalu memudaratkan diri, boleh check doktor. Takut blood pressure low sgt or ada sebab2 lain.

8mo ago

ohh mcam itu terima kasih share pengalaman

samaaaaaaa sy pun rasa nk tido xnk bngun xnk mkn semua xnak nk tido jeeeee

8mo ago

ye btul sgt.. saya lagi la mengajar kat tbk.. kdang2 terpkse stop skjp sbb pning satu hal.. penat pon iye

sy pon Sama cpt penat. Nak borak pon penat semput nafas

Saya pown sama.. asyik berpeluh

8mo ago

yg nie Sama.. sy pon mcm tu

sis dah scan ke ..

normal